Voor 9 euro in hartje Londen met Flixbus!

engeland
Wij vergelijken
londen reisbureaus

Goedkoop naar Londen!

Wil je gewoon goedkoop naar Londen? Dan is het nieuwe fenomeen Flixbus een uitstekende optie. Met Flixbus reis je vanuit bijvoorbeeld Antwerpen of Brussel in zo’n 7,5 uur met de bus naar hartje Londen! En dit allemaal al vanaf 9 euro, lees dit artikel van Citytrips-Londen.be en kom alles te weten over Flixbus.

Over Flixbus

Flixbus is van origine een Duits bedrijf dat in 2013 is begonnen met het opzetten van een Europees bus netwerk met intercity bussen. Inmiddels worden er dagelijks rond de 80.000 busreizen georganiseerd door 18 Europese landen, zo ook naar Londen.

Opstapplaatsen

In België kunt u kiezen voor een busreis naar Londen vanuit Antwerpen en Brussel.  In zo’n 7,5 uur rijdt u vervolgens naar hartje Londen. De goedkoopste prijs voor een busreis vanuit Brussel is 9 euro, spotgoedkoop dus! Vanuit Antwerpen kunt u al vanaf 17 euro een busreis naar Londen boeken.

De bussen van Flixbus

De bussen van Flixbus zijn modern en van alle gemakken voorzien, passagiers kunnen hierdoor comfortabel naar de plek van bestemming worden gebracht. Zo zijn de bussen voorzien van extra beenruimte en zitten er in de bus stopcontacten om je apparatuur opgeladen en wel in Londen te krijgen. Tot slot hoef je geen enkele zorgen te hebben over het 3G of 4G gebruik in de bus, de bus beschikt namelijk over WiFi waardoor je ook tijdens de busreis het thuisfront op de hoogte kunt houden!

flixbus bus

Tickets

De tickets kun je eenvoudig online aanschaffen via de website van Flixbus. Ook last minute is het mogelijk om een ticket aan te schaffen. E-Tickets kun je direct zelf uitprinten, ook kun je gebruik maken van de handige app waardoor een papieren e-ticket niet meer nodig is.

flixbuslogo

Tickets kun je hier boeken op de website van Flixbus

Londen top 5


Handige reistips & deals

londen treinen

Schadevergoeding bij een vertraging van een vlucht? Handige tips!

Wat nu? tijdsverlies bij vertraging vlucht… Ernstige vertraging van mijn geboekte vlucht en daar stond ik dan… met mijn hebben en houden op luchthaven Sc...

schiphol

3 tips voor parkeren op Schiphol: Bespaar en geniet van uw reis

Wanneer je je volgende reis aan het plannen bent denk je vast na over het parkeren op Schiphol. Natuurlijk zijn er verschillende opties om naar de luchthaven te...