Trein naar Londen

Trein naar Londen

engeland
vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 3 aanbieders
prijs al vanaf € 59,-
Wij vergelijken
londen reisbureaus

Goedkoop naar Londen met de trein

Londen is een prachtige wereldstad waar je onvergetelijke momenten beleeft. Vanuit België is het het erg populair om met de trein naar Londen te reizen. In slechts 2 uur staat u vanuit station Brussel in hartje Londen! De Britse hoofdstad heeft natuurlijk een geweldige aantrekkingskracht door haar historische bezienswaardigheden als de Big Ben en Buckingham Palace. Ook kun je er prima een middagje doorbrengen in een van de grote winkelstraten, zoals Oxford Street. Ook cultuurliefhebbers krijgen geen genoeg van Londen. Enkele bekende musea in de stad zijn namelijk zelfs gratis te bezoeken. Duizenden toeristen bezoeken jaarlijks bijvoorbeeld het British Museum en het Natural History Museum. Londen is vanuit België ook nog eens gemakkelijk te bereiken. Na een comfortabele treinreis ben je binnen enkele uren al in deze overweldigende wereldstad! Bekijk direct de opties voor jouw treinreis naar Londen.

Vergelijk hier alle treinreizen naar Londen


Treinreizen Londen - Informatie

tijd

Duur treinreis naar Londen

Voor een reis met de trein naar Londen dient u de hogesnelheidstrein te nemen vanuit Brussel-Zuid. De treinreis duurt ongeveer twee uur en wordt uitgevoerd door Eurostar. In een paar uurtjes staat u dus al in het bruisende centrum van Londen. Een enkeltje Londen kost ongeveer 59 euro. Voor lagere prijzen is het aan te raden om op tijd een ticket aan te schaffen. Bij een latere reservering kunnen de kosten oplopen tot wel 200 euro.

trein

Treintraject vanuit Brussel-Zuid

De hogesnelheidstrein van Eurostar rijdt zes keer per dag. Bovendien rijdt de trein maar liefst 300 kilometer per uur tot de Kanaaltunnel. Zo bent u zeer snel in Londen. Voor een comfortabele zitplaats kunt u het beste vantevoren reserveren. De prijzen van een ticket zijn in dat geval ook minder hoog dan een last-minute treinreis naar Londen. De trein vertrekt vanuit Brussel-Zuid. Vervolgens reist u via de treinstations Lille en Ebbsfleet naar Londen.

trein

Treinreis Londen met Eurostar

Eurostar is tot nu toe de enige aanbieder om Londen te bereiken vanuit België. In de toekomst komt daar wellicht verandering in met het Duitse ICE. Voorlopig is daar echter nog geen sprake van. Treintickets voor Eurostar zijn te boeken via NMBS Europe. De prijs van het kaartje verschilt per treinklasse. De Eurostar Standard Premier is daarbij vergelijkbaar met de eerste klasse, en de Eurostar Standard Class met de tweede treinklasse.

Londen tips & aanbiedingen

londen treinen

Schadevergoeding bij een vertraging van een vlucht? Handige tips!

Wat nu? tijdsverlies bij vertraging vlucht… Ernstige vertraging van mijn geboekte vlucht en daar stond ik dan… met mijn hebben en houden op luchthaven Sc...

schiphol

3 tips voor parkeren op Schiphol: Bespaar en geniet van uw reis

Wanneer je je volgende reis aan het plannen bent denk je vast na over het parkeren op Schiphol. Natuurlijk zijn er verschillende opties om naar de luchthaven te...