Een reis naar Londen via Charleroi Airport

engeland
Wij vergelijken
londen reisbureaus

Vliegen vanaf Charleroi Airport

Via Charleroi Airport kunt u uitstekend vliegen naar London Heathrow. Vele low-budget maatschappijen kunnen u voorzien van een snelle en goedkope vlucht. Charleroi Airport is met het openbaar vervoer moeilijk toegankelijk. Vandaar dat het parkeren van uw auto bij Charleroi Airport een goede uitkomst kan zijn! Het voordeel van het parkeren bij het ‘kleine’ broertje van Brussel Zaventem is dat u een stuk goedkoper uit bent! Dit scheelt namelijk bijna de helft! Dan moet u denken aan een tarief van €54 voor 8 dagen in plaats van €84 dat u betaald bij Brussel Zaventem.

Een gemakkelijke tip om uw auto te parkeren

We hebben voor u een uitstekende tip om uw auto goedkoop maar ook betrouwbaar te parkeren bij het vliegveld. Dit is de website parkeren-charleroi.nl, een specialistenwebsite van het bedrijf Vliegen en Parkeren. Op deze pagina vindt u enkel informatie over parkeren Charleroi Airport. U selecteert gemakkelijk de data en vervolgens kunt u parkings met elkaar vergelijken en direct reserveren! Erg gemakkelijk en ook nog eens goedkoper Lock Park P1 Charleroi.  Daar betaald u namelijk €125 voor 8 dagen parkeren!

Hoe kunt u nog meer gemakkelijk geld besparen?

De belangrijkste tip is dat u vooraf een parking reserveert. Dit omdat de tarieven (zeker in de vakantieperiodes) op kunnen lopen. De laatste plaatsen gaan namelijk duurder weg dan de parkeerplaatsen die vooraf zijn gereserveerd. Let ook goed op de P3 locaties bij diverse vliegvelden. Deze liggen vaak gelegen op 10 minuten afstand, u parkeert dan uw auto en wordt met een bus naar het vliegveld gebracht en gehaald. Dit is volgens de zelfde werkwijze als de externe aanbieders dit doen maar u betaald een stuk meer!

Londen top 5


Handige reistips & deals

londen treinen

Schadevergoeding bij een vertraging van een vlucht? Handige tips!

Wat nu? tijdsverlies bij vertraging vlucht… Ernstige vertraging van mijn geboekte vlucht en daar stond ik dan… met mijn hebben en houden op luchthaven Sc...

schiphol

3 tips voor parkeren op Schiphol: Bespaar en geniet van uw reis

Wanneer je je volgende reis aan het plannen bent denk je vast na over het parkeren op Schiphol. Natuurlijk zijn er verschillende opties om naar de luchthaven te...