Busreis Londen

Busreis Londen

engeland
vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 2 aanbieders
prijs al vanaf € 25,-
Wij vergelijken
londen reisbureaus

Een busreis naar Londen is een comfortabel begin van uw citytrip

Een busreis naar Londen is een ontzettend leuke ervaring. Dit vervoermiddel is dan ook niet voor niets populair onder vakantiegangers. Een bus is een van de goedkoopste manieren om Londen te bereiken. Het is ook nog eens een hele comfortabele manier van reizen. U hoeft alleen maar achterover te leunen in uw comfortabele stoel. Wie weet raakt u wel gezellig in gesprek met uw medereizigers. Of lees ter ontspanning eens een boek waar u nooit aan toe bent gekomen. Het voordeel van een busreis is dat de vakantie eigenlijk onderweg al begint. Vanuit België vertrekken dagelijks diverse busbedrijven richting Londen voor een laag tarief. Onder andere OuiBus, Megabus en Eurolines bieden dagelijks busreizen aan naar de Britse hoofdstad.

Vergelijk hier alle busreizen naar Londen


tijd

Duur van de busreis

Een busreis naar Londen neemt meer tijd in beslag dan een treinreis of vlucht. Gemiddeld doet de bus er ongeveer 7 tot 8 uur over om Londen te bereiken. De duur van de busreis hangt af van je opstaplocatie en wanneer de bus rijst. Reizigers vanuit Brussel kunnen een reis van ongeveer 7.5 uur verwachten. Vanuit Antwerpen vertrekt er met Megabus een nachtbus. Door de rustige wegen kan deze ’s nachts flink doorrijden.

bus

Hoe een busreis naar Londen eruit ziet

’s Ochtends vroeg vertrekt u vanaf de opstaplocatie en de citytrip naar Londen kan beginnen. De meeste bussen zijn tegenwoordig van alle gemakken voorzien. Zo kunt u tijdens de rit onder andere gebruik maken van gratis Wi-Fi en stopcontacten. Informatie over de reis wordt getoond op schermen binnenin de bus. Daarnaast heeft de bus als voordeel dat u af en toe even uit kunt stappen voor een (rook) pauze.

bus

Aanbieders busreizen Londen

Tussen België en Londen rijden een aantal busmaatschappijen. Busmaatschappij OuiBus vertrekt vanuit station Brussel-Zuid rechtstreeks naar Londen. Een ticket kost 25 euro, maar als u er op tijd bij bent is zelfs een ticket van 1 euro een mogelijkheid. Vanuit Brussel, Gent en Antwerpen vertrekt er twee keer per dag een bus naar Londen. In Brussel kunt u opstappen op het Centraal Station, in Antwerpen aan de Plantinkaai en in Gent aan het Akkerhage hotel Campanile.

Londen tips & aanbiedingen

londen treinen

Schadevergoeding bij een vertraging van een vlucht? Handige tips!

Wat nu? tijdsverlies bij vertraging vlucht… Ernstige vertraging van mijn geboekte vlucht en daar stond ik dan… met mijn hebben en houden op luchthaven Sc...

schiphol

3 tips voor parkeren op Schiphol: Bespaar en geniet van uw reis

Wanneer je je volgende reis aan het plannen bent denk je vast na over het parkeren op Schiphol. Natuurlijk zijn er verschillende opties om naar de luchthaven te...