3 tips voor parkeren op Schiphol: Bespaar en geniet van uw reis

engeland
Wij vergelijken
londen reisbureaus

Bespaar op het parkeren op Schiphol met deze handige tips

Wanneer je je volgende reis aan het plannen bent denk je vast na over het parkeren op Schiphol. Natuurlijk zijn er verschillende opties om naar de luchthaven te komen maar met je eigen auto is toch wel erg comfortabel. Bij het parkeren op Schiphol denkt iedereen aan hoge prijzen. En hoe zit het bijvoorbeeld met de veiligheid? Hieronder bespreken wij 3 belangrijke tips om te besparen op parkeerkosten en dus van de start optimaal te genieten van uw reis.

Lees verder en kom erachter hoe je kunt besparen op parkeerkosten bij Schiphol.

1: Vergelijk de parkeermogelijkheden

Tegenwoordig zijn er talloze aanbieders rondom Schiphol. Het is dus zeker niet lastig om een parkeerplaats te vinden. Wel moet je rekening houden met hoe lang je bijvoorbeeld wegblijft en of het bijvoorbeeld verstandig is om voor één van de long term parking opties te gaan. Voor het lang parkeren op Schiphol worden er diverse services aangeboden. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een parkeerterrein buiten maar ook zijn er overdekte mogelijkheden. Het vervoer van en naar de luchthaven vanaf de parkeerplaats kan worden verzorgd door bijvoorbeeld een shuttlebus.

Een luxere vorm van lang parkeren is de zogenaamde Valet Parking service. Bij deze optie rij je zelf naar de luchthaven waar het personeel van Schiphol vervolgens de auto parkeert. Op deze manier verminder je de reistijd en is er bijvoorbeeld meer ruimte voor ontspanning of juist nog wat laatste e-mailtjes beantwoorden wanneer u zakelijk reist.

Op de website van Parkos kun je gemakkelijk de parkeeraanbieders vergelijken. Hier kies je dan de gewenste parkeer optie, bijvoorbeeld “Valet Parking”. Vervolgens kun je zo de resultaten filteren op prijs en de transfertijd. Zo weet je dus vooraf wat je betaalt en hoe lang de reistijd daadwerkelijk is inclusief het parkeren van de auto.

2: Vergelijk de prijzen

Heb je net een mooie deal gevonden voor een stedentrip en dan bedenk je je dat de parkeerkosten op Schiphol nog weleens hoog uit kunnen pakken. Gezien er zo veel aanbieders van parkeermogelijkheden zijn, hoef je je hier dus echt niet druk om te maken. Op vergelijkingssites kun je nu makkelijk de parkeermogelijkheid kiezen zoals bij stap 1 besproken. Vervolgens kun je op een overzichtelijke manier de prijzen vergelijken voor parkeren op Schiphol.

De prijzen zijn natuurlijk geheel afhankelijk van wanneer je reserveert, voor welke data, de duur en de exacte service. Wil je voordelig uit zijn? Reserveer dan op tijd en kies voor een shuttleservice vanaf de parkeerplaats naar de vertrekhal. De prijzen voor parkeren op Schiphol in combinatie met een shuttle of Valet service kan al vanaf €35. Vergelijk de prijzen en reserveer online voor de beste deal.

 

3: Reserveer online

Nadat je de mogelijkheden en prijzen hebt vergeleken kun je gaan reserveren. Het voordeel van online reserveren is dat je verzekerd bent van een plekje op een door jou uitgekozen parkeerplaats. Daarnaast is het zo dat online reserveren vaak een stuk goedkoper is. Met name wanneer je ruim voor de reis reserveert kun je een hoop geld besparen.

Bij de online reservering kun je precies rekening houden met jouw eisen. Wil je de auto overdekt parkeren dan kun je dit gemakkelijk aangeven. Er zijn ook extra’s waar je gebruik van kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan het elektrisch opladen van de auto. Een schone auto bij terugkomst? Het personeel van luchthaven Schiphol zorgt er graag voor dat jouw auto netjes gewassen is wanneer je terugkomt van je reis.

 

Wanneer kies je voor parkeren bij Schiphol?

Er zijn diverse opties om naar de luchthaven te reizen. Zo kun je gebruik maken van het openbaar vervoer of de taxi. Ook kun je vragen of een vriend of familielid je afzet bij de luchthaven. Zelf rijden naar Schiphol bied een hoop voordelen én door goede prijsvergelijkingsmodules kun je ook altijd de beste deal vinden.

De voordelen van parkeren bij Schiphol:

  • Comfortabel reizen in eigen auto
  • Betrouwbaar en veilig
  • Gratis pendelbus
  • Gemakkelijk online reserveren

Het reizen in je eigen auto is natuurlijk erg comfortabel. Vooral wanneer je na je reis weer gemakkelijk in je auto stapt en naar huis kunt rijden. Dit scheelt weer een hoop reistijd.

Wanneer je nou alleen wilt parkeren om iemand op te halen of bijvoorbeeld af te zetten maar wel graag even meeloopt kun je gebruik maken van de Short Stop Parking service. Hier kun je het eerste kwartier gratis parkeren en bevind je je gelijk tegenover de aankomsthal. Om slechts iemand af te zetten kun je gebruik maken van de Kiss & Ride optie. Hier mag je niet parkeren maar kun je wel je vrienden, familie, of collega’s afzetten en hoeven zij niet ver te lopen met hun bagage. Dit scheelt jou met het wegbrengen en de reiziger wint er ook wat tijd mee.

Profiteer ook van de voordelen van parkeren bij Schiphol. Raadpleeg onze tips en je vindt altijd de beste deal. Een betrouwbare en veilige parkeerplek vind je gemakkelijk online.

Londen top 5


Handige reistips & deals

londen treinen

Schadevergoeding bij een vertraging van een vlucht? Handige tips!

Wat nu? tijdsverlies bij vertraging vlucht… Ernstige vertraging van mijn geboekte vlucht en daar stond ik dan… met mijn hebben en houden op luchthaven Sc...

schiphol

3 tips voor parkeren op Schiphol: Bespaar en geniet van uw reis

Wanneer je je volgende reis aan het plannen bent denk je vast na over het parkeren op Schiphol. Natuurlijk zijn er verschillende opties om naar de luchthaven te...