Vluchten Deurne – Londen Southend via Flybe

engeland
Wij vergelijken
londen reisbureaus

Voordelig vliegen naar Londen

Met het vliegtuig naar Londen vliegen kan soms een tijdbesparende oplossing zijn. Vanuit de regionale luchthaven Antwerpen-Deurne (ANR) kan je momenteel reeds met Cityjet naar Londen vliegen.

Vanaf 3 juli komt daar nog Flybe bij, die ook vanuit Deurne richting Londen zal vliegen aan nog scherpere tarieven. Groot verschil is wel de gekozen luchthavens. Bij Cityjet landt je op Londen-City in het stadscentrum en bij Flybe zal je landen op Londen Southend op een uur met de trein van Londen, gelegen aan de Thames.

luchthaven-londen1

Vliegtuigen van Cityjet/Flybe

Flybet zal vliegen met 1 van zijn 45 vliegtuigen van het type Bombardier Dash 8 Q400 op deze route met plaats voor 70-78 passagiers.
flybe

Cityjet vliegt al enkele jaren met 1 van zijn 15 vliegtuigen van het type Fokker 50 met plaats voor 50 passagiers.

cityjet-1

Het prijsverschil tussen de 2 maatschappijen:

Cityjet:
zaterdag 5/7 ochtendvlucht: 78€
zondag 6/7 avondvlucht terug: 123€

Flybe:
zaterdag 5/7 ochtendvlucht: 22€
zondag 6/7 avondvlucht terug: 48€

Je ziet dat het prijsverschil best kan oplopen. Vliegen naar het goedkope Southend geeft je dus wel een extra treinrit van +1uur, maar in combinatie met een goedkope overnachting in Soutehdn kan het nog goedkoper uitkomen.

Southend als uitvalbasis?

De locatie van luchthaven Southend is niet ideaal voor een bezoek aan Londen, maar juist wel voor de ZO-kust van Engeland. Je kan ook vele overnachtingsplaatsen vinden rond Southend.

Zo kan je buiten Southend in de thames monding de bekende Maunsell forts vinden uit de 2de wereldoorlog.
redsandsforts-1

Londen top 5


Handige reistips & deals

londen treinen

Schadevergoeding bij een vertraging van een vlucht? Handige tips!

Wat nu? tijdsverlies bij vertraging vlucht… Ernstige vertraging van mijn geboekte vlucht en daar stond ik dan… met mijn hebben en houden op luchthaven Sc...

schiphol

3 tips voor parkeren op Schiphol: Bespaar en geniet van uw reis

Wanneer je je volgende reis aan het plannen bent denk je vast na over het parkeren op Schiphol. Natuurlijk zijn er verschillende opties om naar de luchthaven te...