Eurostar compensaties bij vertragingen

engeland
Wij vergelijken
londen reisbureaus

De voordelen van een flinke vertraging!

De beste manier om naar Londen te reizen voor een citytrip is wel gebruikmaken van de Eurostar (reeds te boeken vanaf 79€/persoon!).

Wat velen niet weten is dat Eurostar ook zeer goede en rechtlijnige compensatieregels heeft, die gelden bij vertragingen:

  • Vertragingen van 60 – 119 minuten:
    Een gratis enkele reis of 50% korting op de prijs van een heen- en terugreis voor om het even welk Eurostar traject op de verbinding Brussel-Londen of Parijs-Londen (met uitzondering van de verbindingen Brussel-Rijsel en Parijs-Calais).
  • Vertragingen van 120 – 299 minuten:
    Een gratis heen- en terugreis (één jaar geldig) op het traject waarop u vertraging opliep.
  • Vertragingen vanaf 300 minuten:
    Volledige terugbetaling van het betrokken traject + een gratis heen- en terugreis aan boord van Eurostar.

De kleine letterjes van belang hiervoor:

De compensatiepolitiek van Eurostar is niet van toepassing bij vertragingen te wijten aan slechte weersomstandigheden, in geval van overmacht (handelingen/gebeurtenissen buiten de controle van Eurostar) of in geval van staking onafhankelijk van Eurostar.

Londen top 5


Handige reistips & deals

londen treinen

Schadevergoeding bij een vertraging van een vlucht? Handige tips!

Wat nu? tijdsverlies bij vertraging vlucht… Ernstige vertraging van mijn geboekte vlucht en daar stond ik dan… met mijn hebben en houden op luchthaven Sc...

schiphol

3 tips voor parkeren op Schiphol: Bespaar en geniet van uw reis

Wanneer je je volgende reis aan het plannen bent denk je vast na over het parkeren op Schiphol. Natuurlijk zijn er verschillende opties om naar de luchthaven te...