Citytrip naar Londen vanaf Schiphol

engeland
Wij vergelijken
londen reisbureaus

Voordelig parkeren op Schiphol

Veel vliegmaatschappijen bieden citytrips aan naar Londen vanaf Schiphol Airport. Ook de goedkopere vliegmaatschappijen zoals Ryanair en Transavia bieden deze vlucht aan. Hierdoor is het vliegen naar Londen voor iedereen betaalbaar. Echter moet je natuurlijk wel eerst op Schiphol komen voor dat je naar Londen kunt vliegen. Voor de Nederlanders is er het openbaar vervoer waarmee er prima gereisd kan worden naar de luchthaven. Voor de Belgen is het stukken gemakkelijker om met het eigen vervoer naar Schiphol te gaan, hier zul je dan nog wel een parkeerplek moeten vinden. Gelukkig zijn de parkeermogelijkheden rondom Schiphol zijn enorm.

Schiphol park sleep and fly

Een handige en voordelige manier om je auto te parkeren bij Schiphol is de optie park,sleep and fly. Hiermee begin jij wel een dagje eerder aan je city trip, want je rijd een dag van te voren naar een hotel in Amsterdam. Bij dit hotel parkeer je de auto en overnacht je. De andere dag vertrekt jou vliegtuig naar Londen, je auto blijft de gehele city trip staan op het parkeer terrein van het hotel. Hier zitten ook nog eens geen extra kosten aan verbonden bij de meeste hotels. Je wordt gebracht en opgehaald door de shuttle service van het hotel waardoor de laatste kilometers naar de juiste vertrekhal geen probleem meer zijn.

Voordelig parkeren bij Schiphol

Wil je niet een dag van te voren naar een hotel gaan om de auto te parkeren? Dat is geen probleem want er blijven nog genoeg mogelijkheden rondom Schiphol over waar de mogelijkheid is om goedkoop te parkeren. In een straal van 10 kilometer zitten er zo’n 30 parkeeraanbieders waar je tegen een voordelig tarief parkeren kunt. Parkeren Schiphol kan al vanaf 4 euro per dag, dit is uiteraard wel afhankelijk van hoeveel dagen je parkeren wilt.

Tot slot

Als jij dus een city trip naar Londen wilt en je met het eigen vervoer naar de luchthaven wilt reizen, dan is het verstandig om de parkeermogelijkheden met elkaar te vergelijken en af te wegen wat het voordeligst is. Zo begin je je city trip mooi voordelig!

schiphol1

Londen top 5


Handige reistips & deals

londen treinen

Schadevergoeding bij een vertraging van een vlucht? Handige tips!

Wat nu? tijdsverlies bij vertraging vlucht… Ernstige vertraging van mijn geboekte vlucht en daar stond ik dan… met mijn hebben en houden op luchthaven Sc...

schiphol

3 tips voor parkeren op Schiphol: Bespaar en geniet van uw reis

Wanneer je je volgende reis aan het plannen bent denk je vast na over het parkeren op Schiphol. Natuurlijk zijn er verschillende opties om naar de luchthaven te...