5 vervoertips voor een trip naar Londen

engeland
Wij vergelijken
londen reisbureaus

Een comfortabele reis naar Londen

Een trip naar het fantastische Londen is altijd weer een feest. Je kunt op allerlei soorten manieren naar Londen reizen. Je kan de trein, de boot, het vliegtuig of de auto pakken.

Wij geven je vijf tips om de reis zo prettig mogelijk te laten verlopen.
londoncitytrip

1.Goedkoop parkeren bij luchthaven Zaventem

Als je met het vliegtuig naar Londen gaat (naar 1 van de vele vliegvelden), dan betaal je niet graag veel parkeerkosten als je je auto bij de luchthaven laat staan. Vergelijk daarom eerst de tarieven van verschillende parkeerplaatsen nabij luchthaven Zaventem.

2. Niet misselijk worden op de veerboot

Als je reisziek bent, dan is er een grote kans dat je hier op de veerboot naar Londen ook last van zult hebben. Je kunt dit helaas niet helemaal verhelpen, maar er zijn wel enkele tips die de misselijkheid kunnen verminderen. Kijk naar dingen die ver weg zijn in plaats, drink geen koffie voor of tijdens de reis, lees niet en ga als het even kan buiten staan.

3. Jezelf vermaken in de bus

Als je met de bus naar Londen gaat dan zit je toch al gauw een goede vier uur in de bus. Een e-reader, telefoon of tablet heeft niet altijd genoeg batterij om vier uur lang aan te staan. Als je toch graag wilt telefoneren, lezen of bijvoorbeeld een film wilt kijken, dan is het handig om een externe oplader mee te nemen. Zodra een batterij op dreigt te raken kan je het apparaat alsnog opladen. Zo zijn de vier reisuren voorbij voordat je het weet.

4. Geen bagage inchecken

Als je slechts een weekendje naar Londen gaat dan wil je natuurlijk geen tijd verspillen. Op het vliegveld op je koffer wachten is dan ook zonde van je kostbare tijd. Soms is het daarom handiger om alleen een trolley mee te nemen. In een trolley kan je als snel genoeg kwijt voor een weekendje weg. Een trolley mag je doorgaans gewoon inchecken als handbagage, dus als je het vliegtuig uitkomt dan kan je daarna gelijk door.

5. Rij links

Als je met de auto naar Londen gaat dan kan je het Kanaal over met de veerboot of via de Kanaaltunnel. Als je eenmaal in Londen bent aangekomen, vergeet dan niet dat ze in Engeland aan de andere kant van de weg rijden! Bijkomend is er nu ook nog de congestion charge, die je moet betalen bij het binnenrijden in het centrum van Londen.

Zoals je kan zien heb je verschillende mogelijkheden van vliegvelden rond Londen.
luchthavens1

Londen top 5


Handige reistips & deals

londen treinen

Schadevergoeding bij een vertraging van een vlucht? Handige tips!

Wat nu? tijdsverlies bij vertraging vlucht… Ernstige vertraging van mijn geboekte vlucht en daar stond ik dan… met mijn hebben en houden op luchthaven Sc...

schiphol

3 tips voor parkeren op Schiphol: Bespaar en geniet van uw reis

Wanneer je je volgende reis aan het plannen bent denk je vast na over het parkeren op Schiphol. Natuurlijk zijn er verschillende opties om naar de luchthaven te...