Millionaire Boy Racers

engeland
Wij vergelijken
londen reisbureaus

Bezichtig de mooiste auto's in de buurt van Harrods

De rijke wijken van West-londen (bvb. Knightsbridge area) ondergaan elke zomer een nieuw overlastfenomeen dat redelijk uniek is in de wereld.

Elke zomer ontvluchtten vele dollar miljonairs de zomerhitte in de rijke dollarstaten Kuwait, Dubai en Qatar met een zomervakantie in hun zomerverblijf in het centrum van Londen. Hierbij worden kosten nog moeite gespaard en laten ze zelfs hun peperdure bolides en supercars mee overvliegen als entertainment voor de rijkeluis zoontjes.

Natuurlijk tegen de zin van de permanente bewoners, die niets moeten weten van het macho gedrag met peperdure Bugatti, Ferrari, Lamborghini… met bijhorend motorgeluid en gevaarlijke wegsituaties. Dit geeft natuurlijk spanningen, waarbij de bewoners de politie aanmanen sneller en harder in te grijpen.

Als je deze jongeren en hun supercars wilt zien, kan je best de omgeving van Harrods in de zomer in de gaten houden.Dit levert natuurlijk wel een unieke kans op voor autospotters, zoals je kan zien op de website autogespot.com.
dureautosvia Dailymichael

Londen top 5


Handige reistips & deals

londen treinen

Schadevergoeding bij een vertraging van een vlucht? Handige tips!

Wat nu? tijdsverlies bij vertraging vlucht… Ernstige vertraging van mijn geboekte vlucht en daar stond ik dan… met mijn hebben en houden op luchthaven Sc...

schiphol

3 tips voor parkeren op Schiphol: Bespaar en geniet van uw reis

Wanneer je je volgende reis aan het plannen bent denk je vast na over het parkeren op Schiphol. Natuurlijk zijn er verschillende opties om naar de luchthaven te...