Christmas shopping in Londen

engeland
Wij vergelijken
londen reisbureaus

De leukste shopping arrangementen tijdens kerst

Zoals iedereen wel weet is Londen een echte shopstad. Vooral met Kerst kun je er heerlijk shoppen. De straten in het centrum zijn dan sfeervol verlicht en kerst wordt uitgebreid gevierd in Londen. Jaarlijks komen er dan ook vele kerstshoppers naar deze fantastische stad.

Vooral de kerstmarkten zijn erg in trek onder toeristen. Aan de voet van de Londen Eye vindt elk jaar een grote kerstmarkt met gezellige kraampjes, muziek, glühwein en heerlijke lekkernijen plaats. Zeker een must-see tijdens een stedentrip in Londen!
6413099213_0bc2d81e1f_z
Ook in Hyde Park wordt er een soort kerstmarkt gehouden. Kinderen zullen hier hun hart ophalen, er is namelijk van alles te doen en te beleven. Neem je schaatsen mee en schaats een rondje over de schaatsbaan.

De kerstmarkten beu gezien? Dan kun je natuurlijk altijd nog shoppen in Oxford Street, Carnaby Street, Bond Street, Regent Street en Govent Garden.

Of ga even langs in de Google Store of 1 van de grote Apple Stores

Londen is vanuit Nederland eenvoudig te bereiken per bus, trein, boot of vliegtuig. Huur een appartement in Londen en geniet van een heerlijk kerstgevoel.

Londen top 5


Handige reistips & deals

londen treinen

Schadevergoeding bij een vertraging van een vlucht? Handige tips!

Wat nu? tijdsverlies bij vertraging vlucht… Ernstige vertraging van mijn geboekte vlucht en daar stond ik dan… met mijn hebben en houden op luchthaven Sc...

schiphol

3 tips voor parkeren op Schiphol: Bespaar en geniet van uw reis

Wanneer je je volgende reis aan het plannen bent denk je vast na over het parkeren op Schiphol. Natuurlijk zijn er verschillende opties om naar de luchthaven te...