Tower Bridge

engeland
Wij vergelijken
londen reisbureaus

Wat je zeker moet bezichtigen tijdens een citytrip Londen!

Een bezoekje aan werelds bekende Tower Bridge staat zeker op je lijstje wanneer je op citytrip bent in Londen. Er is een speciale rondleiding opgesteld om ze alle toeristen een duidelijk kijk te geven op hoe de brug werkt. Elke sessie in de Tower Bridge duurt ongeveer een 30 minuten. Hiervoor krijg je een gids die alles netjes uitlegd.

De Tower Bridge is zelfs te huur voor unieke events: huwelijksfeesten, private- en bedrijfsevenementen, … Elke plaats heeft zo zijn eigen karakter en stijl.

De Tower Bridge was in principe enkel de enige mogelijkheid om de Theems over te steken. Hoe groter Londen werd, des te meer bruggen kwamen er.

Het geheel heeft ongeveer 8 jaar geduurd. Er werkte constant 5 grote aannemers en over de 400 arbeiders. Deze personen zorgde ervoor wat de Tower Bridge nu is, een culturele trekpleister voor Londen.

Londen top 5


Handige reistips & deals

londen treinen

Schadevergoeding bij een vertraging van een vlucht? Handige tips!

Wat nu? tijdsverlies bij vertraging vlucht… Ernstige vertraging van mijn geboekte vlucht en daar stond ik dan… met mijn hebben en houden op luchthaven Sc...

schiphol

3 tips voor parkeren op Schiphol: Bespaar en geniet van uw reis

Wanneer je je volgende reis aan het plannen bent denk je vast na over het parkeren op Schiphol. Natuurlijk zijn er verschillende opties om naar de luchthaven te...