Musicals in Londen – nuttige informatie

engeland
Wij vergelijken
londen reisbureaus

Bezoek een van de fantastische musicals in Londen

Wilt u graag een keer een musical in Londen bezoeken? Dat kan! Het is zelfs een uitstekend idee om er op die manier een avond uit te gaan. Ook de londenaren zelf houden hier ontzettend van, waardoor u als een echte inwoner van een heerlijke avond in de stad kunt genieten.

Tickets voor musicals in Londen

In Londen heeft u de mogelijkheid om tickets aan de deur te kopen, maar het is verstandig om de kaartjes vooraf online te bestellen. Op die manier zorgt u ervoor dat u goede kaarten aan kunt kopen en u de rest van uw planning er op kunt afstemmen. Er zijn diverse websites beschikbaar die de kaarten aanbieden, bijvoorbeeld voor de grote musicals die er in de prachtige theaters worden gespeeld.

Populaire musicals in Londen

In Londen kunt u onder andere kiezen voor de populaire musicals, zoals Chicago. Deze musical wordt gespeeld in het Cambridge Theatre, waardoor u bovendien kiest voor een prachtige locatie. Daarnaast is het Victoria Palace Theatre een absolute aanrader en zal u een heerlijke avond hebben wanneer u een voorstelling bezoekt in het Queen’s Theatre.

In Londen zijn er een aantal prachtige locaties te vinden, die ook overdag de moeite van een bezoek meer dan waard zijn. Het is een goed idee om er gewoon eens naar binnen te lopen, zelfs wanneer u niet van plan bent een show te bezoeken. Op die manier krijgt u een goed beeld van de musicals in Londen en is de kans groot dat u toch zal proberen een kaartje te bemachtigen.
musical1

Londen top 5


Handige reistips & deals

londen treinen

Schadevergoeding bij een vertraging van een vlucht? Handige tips!

Wat nu? tijdsverlies bij vertraging vlucht… Ernstige vertraging van mijn geboekte vlucht en daar stond ik dan… met mijn hebben en houden op luchthaven Sc...

schiphol

3 tips voor parkeren op Schiphol: Bespaar en geniet van uw reis

Wanneer je je volgende reis aan het plannen bent denk je vast na over het parkeren op Schiphol. Natuurlijk zijn er verschillende opties om naar de luchthaven te...