Covent Garden

engeland
Wij vergelijken
londen reisbureaus

Covent Garden: een winkelparadijs met entertainment

Covent Garden is een van de drukst bezochte bezienswaardigheden in Londen. Covent Garden is zowel een winkel als entertainmentgebied. Aangrenzend ligt het Royal Opera House, wat toch ook wel een aanrader is om eens te bezoeken. Ben je opzoek naar iets nieuw, trendy of design ? Covent Garden heeft tal van leuke winkeltjes waar je naar hartenlust kan shoppen.

Een greep uit de winkels zijn, Emporio Armani, Lush en Paul SMith. Deze druk bezochte winkels gaan dikwijls gepaard met de nodige straatkunstenaars en entertainers. Covent Garden is allicht een van de drukst bezochte plaatsen op het gebied van shopping.

Dankzij de metrostations Covent Garden en Leicester Square, kan je pendelen doorheen Londen en tal van leuke bezienswaardigheden ontdekken.

Covent Garden is zeker een aanrader als je een dagje wil shoppen in Londen.

Londen top 5


Handige reistips & deals

londen treinen

Schadevergoeding bij een vertraging van een vlucht? Handige tips!

Wat nu? tijdsverlies bij vertraging vlucht… Ernstige vertraging van mijn geboekte vlucht en daar stond ik dan… met mijn hebben en houden op luchthaven Sc...

schiphol

3 tips voor parkeren op Schiphol: Bespaar en geniet van uw reis

Wanneer je je volgende reis aan het plannen bent denk je vast na over het parkeren op Schiphol. Natuurlijk zijn er verschillende opties om naar de luchthaven te...