British museum

engeland
Wij vergelijken
londen reisbureaus

De geschiedenis van Londen

Het Nationaal museum van het Verenigd Koninkrijk, het heeft een collectie van meer dan 7 miljoen kunstobjecten en presenteert een rijke geschiedenis aan diverse culturen. Het British Museum is eveneens een van de weinige die zo’n duidelijke kijk geeft op de geschiedenis van de mens.

Het museum krijgt jaarlijks een dikke 5 miljoen bezoekers en is een van de drukst bezocht musea van Europa. Elk jaar komen de bezoekers naar de galerijen en exposities kijken en nemen eveneens soms deel aan specifieke events.

De oorsprong van het British Museum ligt bij de naturist Sir Hans Sloane. In zijn leven heeft hij meer dan 70.000 objecten kunnen vergaren, dit ging van boeken, tot manuscripten en van muntstukken tot medailles.

Londen top 5


Handige reistips & deals

londen treinen

Schadevergoeding bij een vertraging van een vlucht? Handige tips!

Wat nu? tijdsverlies bij vertraging vlucht… Ernstige vertraging van mijn geboekte vlucht en daar stond ik dan… met mijn hebben en houden op luchthaven Sc...

schiphol

3 tips voor parkeren op Schiphol: Bespaar en geniet van uw reis

Wanneer je je volgende reis aan het plannen bent denk je vast na over het parkeren op Schiphol. Natuurlijk zijn er verschillende opties om naar de luchthaven te...