5 leuke restaurants in Londen

engeland
Wij vergelijken
londen reisbureaus

Beste restaurants van Londen

Londen bruist van het avond leven en bezit werkelijk uitstekende restaurants waar je tegen voordelige prijzen de Londense sfeer kan opsnuiven. Restaurants in Londen zijn er uiteraard in verschillende prijsklassen en categorieën, bij wijze van spreken zal je op elke hoek van de straat een leuke restaurantje vinden en bij elke bezienswaardigheid in Londen, zal je er al snel enkele tientallen vinden. Wij hebben 5 leuke restaurants geselecteerd en een kleine omschrijving en klanten waardering bijgezet. Gezellig een avondje tafelen !

 

1. Hayfield Masala London

Hey Hayfield Masala restaurant geloofd in eten van hoogwaardige kwaliteit, uitstekende service en tegen een betaalbare prijs. Dit Indisch restaurant serveert de meest lekkere Indische gerechten door hun verfijnde chefs. Hun personeel kenmerkt zich door hun vakkennis en uitstekende ervaring. Maandelijks zijn er ook leuke thema avonden met bv. een Hindi zangeres of een DJ die Indische klassiekers speelt.

Bezoek hun website: Hayfield Masala – Klanten ervaringen: klik hier

2. Proud Camden Kitchen

Dit op New York gebaseerde restaurant wordt geleidt door een van de fijnste Michelin chefs. Je kan er ontbijt, lunchen en dineren door de speciaal op maat gemaakte menu’s. Wat dit restaurant zo speciaal maakt is dat je na het lekkere eten ook nog kan ontspannen in de South Gallery waar werkelijk alle top band van Londen al gespeeld hebben.

Bezoek hun website: Proud Camden Kitchen – Klanten ervaringen: klik hier

3. Cafe Luc

Cafe Luc is gelegen op de Marylebone highstreet. Het is een stijlvolle brasserie met klassieke Franse en Belgische gerechten. Zeker een aanrader om eens te bezoeken in Londen. Het moderne interieur is ideaal voor een zakelijk etentje of gewoon voor lekker te ontspannen. Je kan er alle dagen terecht en ook op elk tijdstip van de dag. Hiervoor zijn er uiteraard aangepaste menu’s voorzien zodat je optimaal kan genieten van je eten.

Bezoek hun website: Cafe Luc – Klanten ervaringen: klik hier

4. Quo Vadis

Quo Vadis is werkelijk een van de meest aantrekkelijke restaurants in Londen. Het is een restaurant dat al tientallen jaren bestaat en zich steeds heeft weet te kenmerken met uitstekend eten voor de klanten. Naast het lekkere eten, hebben ze een uitstekende kern van opdiensters die hun kennis over het eten maar al te graag willen delen.

Bezoek hun website: Quo Vadis – Klanten ervaringen: klik hier

5. The Green Room

Als je een restaurant in Londen zoekt met een chique maar intiem karakter, dan is The Green Room iets voor jouw. Het restaurant serveert over het algemeen modern Europese gerechten met voornamelijk oog op de Franse en Italiaanse keuken. De chef is niet van de minste koks want hij heeft nog onder Gordon Ramsay gewerkt in restaurant Maze. Kortom een leuk en modern restaurant dat zeker de moeite is om eens te gaan eten.

Bezoek hun website: The Green Room – Klanten ervaringen: klik hier

Londen top 5


Handige reistips & deals

londen treinen

Schadevergoeding bij een vertraging van een vlucht? Handige tips!

Wat nu? tijdsverlies bij vertraging vlucht… Ernstige vertraging van mijn geboekte vlucht en daar stond ik dan… met mijn hebben en houden op luchthaven Sc...

schiphol

3 tips voor parkeren op Schiphol: Bespaar en geniet van uw reis

Wanneer je je volgende reis aan het plannen bent denk je vast na over het parkeren op Schiphol. Natuurlijk zijn er verschillende opties om naar de luchthaven te...