TravelBird

Wij vergelijken
londen reisbureaus

Een weekendje Londen met Travelbird is puur genieten geblazen
Dankzij Travelbird is het puur genieten tijdens uw stedentrip in Londen. Deze relatief jonge online reisorganisatie, opgericht in 2010, biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Op Travelbird vindt u elke dag de beste stedentrip aanbiedingen.

Thema reizen
Reizigers uit meer dan 13 landen wereldwijd maken inmiddels gebruik van Travelbird. Londen behoort tot een van de populairste stedentrips. Ga er even helemaal tussenuit en maak een keuze uit het aanbod van Travelbird. Bijzonder aan het aanbod van Travelbird is dat je kunt kiezen voor een verblijf met een bepaald thema. Zo is het onder andere mogelijk om 2,3, 4 of 5 overnachtingen te boeken in combinatie met een heerlijk diner in een Jamie Oliver restaurant.

Verblijf in hartje Londen
Een standaard hotel en vlucht naar Londen behoort bij Travelbird uiteraard ook tot de mogelijkheden. Zo kun je onder andere voor nog geen 200 euro 2,3 of 4 nachten verblijven in diverse fijne hotels in het centrum van Londen.

Handige reistips & deals

londen treinen

Schadevergoeding bij een vertraging van een vlucht? Handige tips!

Wat nu? tijdsverlies bij vertraging vlucht… Ernstige vertraging van mijn geboekte vlucht en daar stond ik dan… met mijn hebben en houden op luchthaven Sc...

schiphol

3 tips voor parkeren op Schiphol: Bespaar en geniet van uw reis

Wanneer je je volgende reis aan het plannen bent denk je vast na over het parkeren op Schiphol. Natuurlijk zijn er verschillende opties om naar de luchthaven te...