Sunjets

Wij vergelijken
londen reisbureaus

Voordelig vertrek vanuit België met Sunjets
Met Sunjets ga je slimmer op reis, tegen de laagste prijs. Althans, dat is het motto van deze Belgische reisorganisatie. Vluchten vinden plaats vanuit Oostende, Antwerpen, Luik en Charleroi. Vanaf deze plaatsen vertrekt u met Sunjets naar de bijzondere bestemming die Londen heet.

Rechtstreeks en voordelig boeken
Sunjets onderscheidde zich bij haar oprichting in 1986 van andere organisaties omdat men er rechtstreeks kon boeken bij de touroperator. Bijna dertig jaar later kunt u bij Sunjets nog steeds een voordelige stedentrip naar Londen boeken. Sunjets biedt in totaal 57 vakanties naar Londen aan. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende kwalificaties, locaties en verblijftypes.

Beoordeling van accommodaties
Belangrijk bij het kiezen van een accommodatie in Londen zijn de beoordelingen. Niemand beter dan een eerdere gast weet hoe de kwaliteit van een hotel echt is. Op Sunjets kunt u beoordelingen selecteren van het cijfer 9 tot het cijfer 6. De hotelbeoordelingen zijn afkomstig van hun eigen klanten.

Handige reistips & deals

londen treinen

Schadevergoeding bij een vertraging van een vlucht? Handige tips!

Wat nu? tijdsverlies bij vertraging vlucht… Ernstige vertraging van mijn geboekte vlucht en daar stond ik dan… met mijn hebben en houden op luchthaven Sc...

schiphol

3 tips voor parkeren op Schiphol: Bespaar en geniet van uw reis

Wanneer je je volgende reis aan het plannen bent denk je vast na over het parkeren op Schiphol. Natuurlijk zijn er verschillende opties om naar de luchthaven te...