Connections

Wij vergelijken
londen reisbureaus

Voordelig naar het bruisende Londen met Connections
Via reisorganisatie Connections vindt u een voordelige vlucht naar Londen. Al bijna dertig jaar zoeken de reisexperts van Connections naar de beste aanbiedingen. Zo verblijft u tegen een lage prijs in accommodaties van hoge kwaliteit. Op de website van Connections worden zowel vluchten als stedentrips, hotels, excursies en huurauto’s aangeboden.

Vlieg naar een stad met klasse
Londen is een stad met klasse. Uiteraard wilt u graag een goedkope vlucht en een mooi hotel in deze prachtige stad. Dankzij reisorganisatie Connections is dit mogelijk. Vanuit Brussel of Charleroi Airport worden vluchten aangeboden naar onder andere Heathrow Airport, Gatwick Airport en Londen City Airport.

Hotel aanbod
Na aankomst op een van de vliegvelden kunt u bijkomen in een comfortabel hotel. Op de site van Connections heeft u de keuze uit honderden hotels in verschillende prijsklassen. De goedkopere hotels bevinden zich iets buiten het centrum. Voor een centrale locatie betaalt u iets meer. De prijzen variëren tussen de 500 en 600 euro.

Handige reistips & deals

londen treinen

Schadevergoeding bij een vertraging van een vlucht? Handige tips!

Wat nu? tijdsverlies bij vertraging vlucht… Ernstige vertraging van mijn geboekte vlucht en daar stond ik dan… met mijn hebben en houden op luchthaven Sc...

schiphol

3 tips voor parkeren op Schiphol: Bespaar en geniet van uw reis

Wanneer je je volgende reis aan het plannen bent denk je vast na over het parkeren op Schiphol. Natuurlijk zijn er verschillende opties om naar de luchthaven te...